בין אם אתם מארגנים הרמת כוסית, Happy Hour במשרד או ישיבת צוות, ובין אם מתכננים אירוע משפחתי או חברתי כזה או אחר, שהרי אחד הנושאים שתידרשו לתת עליהם את הדעת הוא כיבוד לאירועים.
במידה הנכם נמנים עם אלו שאוהבים להרשים ולזכות בסופרלטיבים מבלי להתאמץ ולטרוח- מגשי אירוח קאנאפס יהפכו את האירוע לחגיגה גסטרונומית של ממש.
אז מה זה בעצם קאנאפס?
מבית חברת Finger Food מציינים שכמעט כל אחד מאיתנו טעם קאנאפס בהזדמנויות שונות מבלי לדעת שכך קוראים לאותם כריכונים קטנים, טריים ונימוחים בפה, המגיעים במגוון תצורות וטעמים מנצחים. מדובר למעשה במתאבנים מיניאטוריים שגודלם ביס או שניים. הם מעוצבים להפליא ונאכלים עם הידיים, כשכול ביס מספק עולם ומלואו והופך לחוויה קולינרית.
מלאכת יד מקצועית שנעשית בתחכום ואלגנטיות
חברת Finger Food מציעה מבחר עשיר של מגשי אירוח קאנאפס, כגון קאנאפס בסגנון צרפתי, קאנאפס דגים פרימיום, מיקס קאנאפס ואפילו קאנאפס ללא גלוטן.
הקאנאפס בסגנון צרפתי מגיע במגוון טעמים שונים, כמו פרופיטרול (פחזנית אוורירית) מלוח במילוי קוויאר צמחי שחור, קרם שמנת שום שמיר ונבטי אפונה, או פרופיטרול במילוי קוויאר ספייסי (מטבל פיקנטי), קרם פרש ונבטי אפונה.
יש גם טארטלט במילוי קוויאר, סמוק סלמון ורוטב איולי לימון, טארטלט במילוי בייבי מוצרלה, פסטו, נבטי בזיל וזיתי טאסוס (זיתים יווניים) ועוד.
קאנאפס דגים פרימיום נמנים ברשימת מגשי הדגל של חברת Finger Food ונחשבים לכיבוד יוקרתי ומיוחד. מלאכת היד המקצועית שנעשית בתחכום ואלגנטיות והירידה עד לפרטים הקטנים, כל אלו משתלבים בהרמוניה עם המנות האחרות ומותירים רושם ענק.
מגשי קאנאפס ללא גלוטן
במידה והחלטתם לשלב באירוע שאתם מארגנים מגשי אירוח קאנאפס, מוטב שתזמינו, בין השאר, גם כמה מגשי קאנאפס ללא גלוטן, זאת על מנת להימנע מסיכונים בריאותיים מיותרים ולהבטיח שכול המשתתפים יוכלו ליהנות מהאירוח המושקע, לרבות מי שצלחתם מחייבת תשומת לב מיוחדת.
הגלוטן הנו חלבון המצוי בדגנים ובכול המאכלים העשויים מהם, כגון לחמים, מאפים, פסטות, דגני בוקר וכיוצא בזה.
יתרה מכך, בשל יכולת ההתפחה שלו והמרקם האוורירי שהוא מעניק למאכלים, נעשה בו שימוש תדיר אף במזונות שאיננו מעלים על דעתנו, דוגמת דגים, רטבים, שוקולד וכן הלאה, מה שמאלץ את האנשים הרגישים לגלוטן להימנע מאכילה באירועים באופן גורף.
מגשי אירוח נטול גלוטן הם הפתרון האולטימטיבי המאפשר לכולם להשתתף בחגיגה קולינרית.