בין אם הנכם מתעתדים להפיק אירוע אקסקלוסיבי מהוקצע ונוצץ, לערוך פרזנטציה בפני לקוחות חשובים או חגיגה משפחתית רבת משתתפים, שהרי המתכון הקולינרי לאירוע מנצח במינימום מאמץ הוא: קייטרינג חלבי!
הקייטרינג החלבי מונה באמתחתו מעטפת רחבה של יתרונות בהשוואה לקייטרינג הבשרי, החל מהיכולת לשלב בסיום האירוע קינוחים מדהימים שמהווים את הדובדבן שבקצפת, וכלה בהתאמת התפריט לקהלי יעד רבים ככול הניתן, שמנמנעים מאכילת בשר מטעמי בריאות, פילוסופיית חיים ו\או שיקולים נוספים כאלו ואחרים.
ככלל, הכיבוד החלבי קליל יותר ומעמיס פחות על הקיבה ביחס למזון בשרי, מה שמונע תחושת כבדות ועייפות לאחר האכילה, ובפרט כשהקייטרינג מיועד לאירוע בשעות הערב והלילה, או מוזמן במסגרת של אירוח עסקי ומהווה כמעין הפוגה לקראת המשך ענייני העבודה.
מי אמר שהמבורגר שמור בלעדית לקרניבורים?
מבית חברת Finger Food מסבירים שהזמנת קייטרינג חלבי מאפשרת גם הרכבת תפריט עשיר ומגוון הרבה יותר של מנות בסגנונות שונים מתוך מכלול המנות האפשרי, ובכך לקלוע לטעמם של כלל המשתתפים. דוגמה קלסית היא מיני המבורגר טבעוני איכותי במגוון טעמים שונים, כגון המבורגר משגע מעדשים כתומות, עם רוטב צ'יפוטלה, ירקות שורש ותוספות אהובות כמו עגבנייה, חסה ובצל סגול.
אפשרות אחרת היא המבורגר פורטובלו עם רוטב צ'ימיצ'ורי, עגבנייה, חסה ומלפפון, שהרי מי אמר שהמבורגר שמור בלעדית לקרניבורים? דוגמה נוספת היא מיני קישים טארטלט מבצק עלים או בצק פריך בטעמים שונים, עם פטריות, שמנת וגבינות מוצרלה ופרמזן, תרד וגבינה, או בטטה, בצל ואגוז מוסקט.
מנות גורמה מוקפדות מאוד ואלגנטיות להפליא
האירוח החלבי מותג בעבר כקונספט קז'ואלי ובנלי שנעדר כל חגיגיות ותחכום, וזו אולי אחת הסיבות מדוע נמנעו מלהגישו באירועים רשמיים עסקיים ופרטיים. אלא שבשנים האחרונות התחוללה מהפכה של ממש בתחום, והמנות המסורתית עברו טוויסט מלכותי והפכו למנות גורמה מנצחות, מוקפדות מאוד ואלגנטיות להפליא.
הקונספט של קייטרינג חלבי מככב כיום באירועים מסוגים שונים, וניתן להתאמה פרטנית על פי אופי האירוע (קליל או רשמי), כמות המשתתפים בו ומאפייני קהל היעד. למשל, באירועים קלילים כמו מסיבות השקה, מסיבות רווקים\ רווקות וימי הולדת, מומלץ לבחור במנות פינגר פוד מיניאטוריות, שניתן לאכלן בעמידה תוך כדי שיחה עם מוזמנים אחרים, בעוד שבאירועים רשמיים כדאי להעדיף מנות דוגמת פלטות עלי גפן, סלטים וגבינות בוטיק, שניתן להגיש מעל לשולחנות ערוכים.